welkom kaarten actueel steun ons historie contact
violist

Overlijden oud-voorzitter Jan Wijn


Seizoen 2022-23

Met trots presenteren we voor u het programma voor het seizoen 2022-2023; dat is al weer het 55e seizoen. Hier leest u meer over ons nieuwe seizoen.
Dankzij de medewerking van Peter Luitze is er van dit nieuwe seizoen weer een prachtige flyer en een prachtig programmaboekje gemaakt. Klik hier voor de flyer en klik hier voor het programmaboekje.

Het familieconcert op 2 oktober 2022, 15:30 uur
Beer op reis
“Beer gaat op reis”, is bedoeld voor kinderen uit de groepen 3 t/m 6 van de basisschool, de kinderen kunnen natuurlijk met (groot)ouders en/of andere begeleiders komen. Op muziek van Tsjaikovski's Children's Album, opus 39, neemt een verteller de kinderen mee op reis door hun fantasie. Het muziektheater verbindt de wonderlijke klankwereld met de boeiende reis van een lieve beer; verhaal, muziek en illustraties/animaties wisselen elkaar af en zullen op een interactieve manier de verbeelding van de (jonge) bezoeker prikkelen. Voor meer informatie naar Beer op reis

Nieuwsbrief

Heeft u zich al opgegeven voor onze Nieuwsbrief. Zo niet stuur dan een e-mail naar:info@baarnsemuziekkring.nl. Dat komt u op de verzendlijst te staan.