welkom kaarten actueel steun ons historie contact
violist

Terugblik Barbican Quartet en Meet&Greet

Van Rijn en Eijsackers tijdens het concert

Zondag 23 april was het getalenteerde Barbican Quartet te gast bij de Baarnse Muziekkring in Kasteel Groeneveld. Na afloop van het concert ontmoetten het publiek en de musici elkaar bij een Meet&Greet. In de zonovergoten kasteelzaal gaven we gelegenheid onze bezoekers te ontmoeten, vragen te stellen en met elkaar van gedachte te wisselen. Dat ook de musici ervan genoten hebben getuigt deze mailreactie van Amarins Wierdsma (1ste violiste van Barbican Quartet): “Ik wilde jullie nog even heel hartelijk bedanken voor een super leuk concert vorige week. Wat een fijn publiek en een leuke Meet& Greet na afloop, bedankt voor jullie gastvrijheid!” Heeft u ook genoten en stelt u het op prijs vaker een Meet&Greet na een concert te beleven? Laat het ons vooral weten!

David Kadouch op 4 juni in Baarn

We kijken uit naar zondag 4 juni met het optreden van pianist David Kadouch. De in 1985 geboren Fransman begon zijn muzikale opleiding in Nice, zijn geboortestad. Al gauw na zijn opleidingen aan het Conservatorium van Parijs en later in Madrid, masterclasses o.a. bij Maurizio Pollini, Murray Perahia, Daniel Barenboim en Maria João Pires, won hij prestigieuze prijzen bij het Internationale Beethoven Concours in Bonn en bij de Leeds International Piano Competition waarna zijn succesvolle carrière begon. In Baarn komt David een programma spelen dat geïnspireerd is door de steenrijke mecenas prinses Winnaretta de Polignac, dochter van Isaac Singer, de uitvinder van de naaimachine. We gaan niet alleen luisteren naar de pianowerken van Francis Poulenc, Ethel Smyth, Karol Szymanovski, Wanda Landowska en Reynaldo Hahn maar ook naar de verhalen achter de stukken waarbij David ook de rol van hun homoseksualiteit in verband met de muziek naar voren brengt. Wees snel want de kaartenverkoop is al begonnen!

.

Nieuwsbrief

Heeft u zich al opgegeven voor onze Nieuwsbrief. Zo niet stuur dan een e-mail naar:info@baarnsemuziekkring.nl. Dat komt u op de verzendlijst te staan.