Concert, zondag 3 oktober 2021

Vanwege de nieuwste maatregelen aangekondigd door het kabinet omtrent COVID-19 zijn de volgende besluiten genomen voor de concerten van de Baarnse Muziekkring voor het eerste concert op zondag 3 oktober:

  • Er zullen twee concerten gegeven worden, om 11.30 uur en om 13:00 uur;
  • Het maximum aantal gasten per concert zal slechts 50% van de zaalcapaciteit zijn (circa 50 personen per concert);
  • Toegang tot het concert is alleen mogelijk met het tonen van een geldig Corona vaccinatie bewijs (QR code of een papieren bewijs) of een geldig PCR test resultaat;
  • Indien u al kaarten besteld heeft maar nog niet uw voorkeurstijd heeft doorgegeven, kunt u dat doorgeven via info@baarnsemuziekkring.nl; onze administratie zal zoveel mogelijk met uw voorkeur rekening houden maar het kan zijn dat u wordt verzocht op een ander tijdstip te komen;
  • Voor de concerten voor 7 en 28 november geldt voorlopig ook dat twee concerten gegeven worden, om 11:30 uur en om 13:00 uur. Ook hier geldt, mocht u al kaarten besteld hebben of nieuwe kaarten bestelt, geef uw voorkeurstijd door.

DUO ROZEMOND & BEKKERS

Jacobien Rozemond, viool en zang
en Renée Bekkers, accordeon

Jacobien Rozemond en Renée Bekkers treden sinds 2018 als duo op en zijn in de pers geprezen om hun hartstochtelijk en virtuoze musiceren. In september 2021 brengt het quality label Cobra Records hun debuut-cd "VOX" uit.

"VOX": Rachmaninov, Stravinsky, Piazzolla, Jeths, Beljon.

Jacobien Rozemond studeerde bij Davina van Wely in Amsterdam en David Takeno in Londen. Ze studeerde cum laude af bij Ilya Grubert in Rotterdam. Bij de Amsterdam Sinfonietta vervult zij een aanvoerderspositie. Ze geeft jaarlijks masterclasses op het Peter de Grote Festival in Groningen, waar ze tevens optreedt met het Hermitage Kwartet.

Renée Bekkers studeerde accordeon in Tilburg en aan The Royal Danish Academy of Music in Kopenhagen waar zij met onderscheiding afstudeerde. Met duo Toeac maakt Renée Bekkers succesvolle tournees en behaalde zij meerdere prijzen. Renée is sinds 2017 hoofdvakdocente aan het Conservatorium van Tilburg.