welkom kaarten actueel steun ons historie contact

Seizoen 2022-2023

Beste Muziekliefhebber,

Met veel trots presenteren we u het programma van de Baarnse Muziekkring voor het seizoen 2022-2023, het 55e seizoen

Zoals gewoonlijk organiseren we voor u een prachtige serie van 8 unieke kamermuziekconcerten, steeds op een zondagochtend, om zo blazers, strijkers, zangers en pianisten van nationale èn internationale allure te ontmoeten. Maar er is nog meer: beleef liveoptredens en ontdek verrassend repertoire.

Nieuw is een speciaal familieconcert in het kader van festiviteiten rondom Dierendag op Kasteel Groeneveld. Het concert is bedoeld voor jonge kinderen en hun (groot)ouders. Mis het niet en kom naar deze unieke voorstelling!

Ik nodig u uit om plaatsen te reserveren voor de concerten naar uw keuze. Hier is beschreven hoe u dit kunt doen. Gezien de grote belangstelling is het verstandig tijdig te reserveren; het beste is om een abonnement te nemen zodat uw plaats gegarandeerd is.

Weet u dat u ook Vriend van de Baarnse Muziekkring kunt worden? Hier leest u daar meer over en hoe u in aanmerking komt voor een aantrekkelijke korting voor ieder gewenst concert.

Al vast tot ziens bij de concerten!

Namens het Bestuur van de Baarnse Muziekkring,

Sebastian Koloski, voorzitter

Van ons seizoensaanbod is, dankzij Peter Luitze, wederom een mooi programmaboekje gemaakt.

voorblad boekje 2022-2023

Download dit
PROGRAMMABOEKJE
of alleen de
flyer

Alle concerten worden gegeven op zondagen in Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, 3744 ML Baarn. Vlakbij het kasteel is een parkeerterrein (gratis). De concerten beginnen om 12.00 uur en duren ongeveer een uur; er is geen pauze.

Informatie over het bestellen van abonnementen of losse kaartenkaarten vindt u hier.

Verder wijzen wij u ook op de mogelijkheid om vriend van de Baarnse Muziekkring te worden. Klik hier voor meer informatie daarover.

Denk eens aan de mogelijkheid om voor of na het concert te profiteren van de voorzieningen die Groeneveld biedt. U kunt bijvoorbeeld in het kasteel de tentoonstellingen en de kasteelwinkel bezoeken. Ook kunt u een wandeling maken in het prachtige park rondom het kasteel en kunt u gebruik maken van het Grand Café naast het kasteel.
Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op www.kasteelgroeneveld.nl.

Onze concerten worden mede mogelijk gemaakt door het