welkom kaarten actueel steun ons historie contact
violist

Terugblik Duo Geerling-Post en Bakkie BachDe afgelopen concerten bij de Baarnse Muziekkring waren weer uitverkocht en zeer enthousiast ontvangen. Ingrid Geerlings en Pauline Post hebben het publiek meer dan overtuigd met hun virtuoze vertolkingen van prachtig en ook origineel repertoire voor fluit en piano.
Het lichtvoetige Nederlandse programma ‘Bakkie Bach’, gebaseerd op de beroemde Koffie-Cantate van Bach, viel ook zeer goed in de smaak. Behalve dat er mooi werd gezongen en gemusiceerd, was er ook veel hilariteit om de interactieve acts die ze om de muziek heen hadden gebouwd.

Hermitage Kwartet op 21 april 2024 (Uitverkocht)

We kijken uit naar het volgende concert op 21 april 2024 met het Hermitage Kwartet. Dit vaste festival Kwartet van het Aurora Festival in Groningen, is veelvuldig geprezen door pers en publiek vanwege hun spannende en intense vertolkingen. Zij brengen strijkkwartetten ten gehore van Brahms, Henriëtte Bosmans en Carlos Michans (een bewerkte Bach-koraal).
Dit concert is al uitverkocht en er is nu een wachtlijst voor het geval mensen hun reservering annuleren. Mocht u onverhoopt niet kunnen dan is het fijn als u dit zo vroeg mogelijk doorgeeft om de mensen van de wachtlijst kans te geven.

Volgend seozoen naar de Paaskerk; concerten op zondagen om 15:30 uur !!


In het seizoen 2024-2025 komt er een grote verandering in onze concerten. Omdat het helaas niet lukt alle 8 concerten te programmeren op Kasteel Groeneveld volgend seizoen is besloten de serie te verhuizen naar de Paaskerk in Baarn. We zijn Kasteel Groeneveld zeer dankbaar voor de gastvrijheid die ze jarenlang hebben verleend aan de concertserie van de Baarnse Muziekkring en hopen toch af en toe terug te kunnen keren. De concerten in de Paaskerk zullen gaan plaats vinden op de zondagen om 15:30 uur ’s middags omdat er in de ochtend diensten zijn in de kerk. We zijn heel blij dat we op deze locatie terecht kunnen en hopen dat we u ook volgend seizoen weer mogen verwelkomen op onze concerten. Omdat er in de Paaskerk meer publiek past geeft dit ons de gelegenheid meer mensen te laten genieten van de concerten.

Nieuwsbrief

Heeft u zich al opgegeven voor onze Nieuwsbrief. Zo niet stuur dan een e-mail naar:info@baarnsemuziekkring.nl. Dat komt u op de verzendlijst te staan.