welkom kaarten actueel steun ons historie contact
violist

Terugblik David Kadouch

Van Rijn en Eijsackers tijdens het concert

Tijdens het laatste concert van het seizoen 2022-2023, dat 5 kwartier in beslag nam, konden we genieten van het virtuose spel van David Kadouch. Hij was speciaal voor dit concert vanuit Frankrijk naar Baarn afgereisd. Voorafgaand aan elke door hem uit te voeren muziekstuk gaf hij een uitvoerige toelichting in het Engels. Daarbij viel het op dat zijn muziekkeuze geëngageerd was. Hij koos voor componisten die vanuit gender-emancipatie voorlopers waren: Ethel Smyth, Reynaldo Hahn, Wanda Landowska, Rancis Poulanc, Karol Szymanowsi, Charles Trenet.

Seizoen 2023-2024

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Een keur aan bekende musici maakt in het najaar van 2023 en verder in 2024 hun opwachting in Baarn. Stel u voor: het Chimaera Trio, een oude bekende Paolo Giacometti, het Brackman Trio, het duo Ingrid Geerlings en Pauline Post, het ensemble dat een mini-opera op basis van de Koffiecantatie van Bach ten gehore zal brengen, het Hermitage Kwartet en ten slotte het Duo Doris Hochscheid en Frans van Ruth. Op 1 oktober is er ook weer een concert voor jonge kinderen met hun (groot)ouders. Ze kunnen dan genieten van Haren en Snaren, een muzikale voorstelling uitgebracht door het Kleutersinfonietta. Klik hier om naar de webpagina te gaan met het gehele programma en waar u ook het programmaboekje of de flyer van het seizoen 2023-2024 kunt inzien of downloaden.

Nieuwsbrief

Heeft u zich al opgegeven voor onze Nieuwsbrief. Zo niet stuur dan een e-mail naar:info@baarnsemuziekkring.nl. Dat komt u op de verzendlijst te staan.